kat

Bent u op zoek naar de beste dierenarts voor uw huisdier in Almere doordeweeks, maar ook in het weekend? Dan bent u bij Sterkliniek Dierenartsen Almere aan het goede adres.

Dé dierenarts in Almere

Wat Sterkliniek Dierenartsen Almere zo bijzonder maakt, is dat het de enige dierenkliniek in Almere is die alle dagen van het jaar open is. U kunt dus ook een afspraak maken op zaterdag of zondag! Met deze uitgebreide openingstijden kunt u altijd terecht voor de beste dierzorg. Bekijk onze openingstijden op de contactpagina.

Compleet pakket aan dierzorg

Uw dier krijgt het complete pakket aan zorg bij Sterkliniek Dierenartsen Almere. Van eerste afspraak met uitgebreide onderzoeksmogelijkheden tot specialistische operaties.

Moderne kliniek

Uw dier betekent veel voor u. Daarom bieden onze dierenartsen en paraveterinairen alleen de beste zorg aan uw hond, kat, konijn, cavia en andere knaagdieren. Dat doen ze door gebruiken te maken van moderne apparaten. Denk aan:

Behandelingen en expertises

Bij Sterkliniek Dierenartsen Almere kunt u terecht voor basiszorg zoals inentingen voor honden, katten en konijnen en gezondheidscontroles. En ook voor specialistische dierzorg zoals orthopedische chirurgie. In de kliniek is dierenarts specialist Franc Viehoff regelmatig aanwezig voor het uitvoeren van de meest ingewikkelde operaties op het gebied van orthopedie en chirurgie.

Lees hier meer over onze expertises of bekijk alle behandelingen en diensten die wij aanbieden.

Voorheen Dierenziekenhuis Almere

U kent Sterkliniek Dierenartsen Almere misschien nog als Dierenziekenhuis Almere. Sinds juni 2019 sloot de kliniek zich aan bij Sterkliniek en voldoet de kliniek aan het kwaliteitskeurmerk van Sterkliniek Dierenartsen.

Kwaliteitssysteem Sterkliniek Dierenartsen

De hoge kwaliteit van Sterkliniek Dierenartsen wordt getoetst via het kwaliteitssysteem van Sterkliniek Dierenartsen. Het betekent dat elke Sterkliniek aan bepaalde eisen moet voldoen om u de hoge kwaliteit dierzorg te kunnen verzekeren. De eisen van het kwaliteitssysteem zijn bijvoorbeeld dat:

Lees hier meer over het Sterkliniek Dierenartsen kwaliteitssysteem.