Ervaart uw hond of kat enorm veel stress tijdens een bezoek aan de dierenarts? Heeft u geen vervoer? Of wilt u misschien uw geliefde dier in de eigen vertrouwde omgeving in laten slapen? In zulke situaties kan een huisvisite van de dierenarts uitkomst bieden.

Alphen a/d Rijn

van Eijckstraat 19 2406 TZ Alphen aan den Rijn
Routebeschrijving 0172 471111

Wanneer kan de dierenarts naar mijn huis komen?

In de kliniek zijn alle hulpmiddelen en medicatie aanwezig om uw dier zo goed mogelijk te helpen. Om die reden zullen wij u altijd eerst adviseren om met uw huisdier naar de praktijk proberen te komen.

Mocht u geen vervoer hebben dan kan de lokale dierenambulance waarschijnlijk de helpende hand bieden.

Bij de volgende behandelingen is het in overleg soms mogelijk dat de dierenarts bij u thuis komt:

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik wil mijn dier thuis laten inslapen

Als uw dier ongeneeslijk ziek is, is het soms de beste keus om uw dier te laten inslapen. Om te zorgen dat uw dier zo min mogelijk stress heeft is het vaak fijn om de euthanasie in de vertrouwde en veilige omgeving van het eigen huis uit te voeren.

Het komt vaak voor dat eigenaren hiervoor kiezen. U kunt contact opnemen met uw dierenkliniek om te vragen naar de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten van een huisbezoek?

De kosten zijn verschillend per kliniek. Het is afhankelijk van de kosten van het consult en bijvoorbeeld de afstand die de dierenarts moet reizen. Voor specifieke kosten kunt u het beste contact opnemen met uw Sterkliniek.

Alphen a/d Rijn

van Eijckstraat 19 2406 TZ Alphen aan den Rijn
Routebeschrijving 0172 471111