Een gezellige, ontspannen kliniek waar de gezondheid van uw dier voorop staat. U en uw dier zijn van harte welkom bij Sterkliniek Baarn.

Persoonlijke band met u én uw dier

Huisdiereigenaren komen al jaren met hun dier bij de kliniek over de vloer. Vanaf de eerste puppy of kitten controle tot het laatste afscheid. Niet alleen met uw dier, ook met u bouwt het team een persoonlijke band op. Iets wat wij als heel waardevol zien.

Dierzorg van hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit diergeneeskunde staat bij ons centraal. We hebben als focus eerstelijnszorg: reguliere zorg voor uw dier. Daarin blinken we dan ook uit. Verder hebben wij veel ervaring met tandheelkunde bij zowel honden als katten en de behandelingen en onderzoeken bij hartproblemen.

Bekijk ons aanbod van behandelingen en diensten.

Meer dan 45 jaar

Sterkliniek Baarn zit meer dan 45 jaar aan de Tromplaan. Voorheen heette de kliniek Dierenkliniek de Tromp. In 1993 namen Gondje van Zinnicq Bergmann en Harold van Rossem de kliniek over. Later veranderde de naam naar Sterkliniek Dierenartsen Baarn. Omdat Sterkliniek Baarn al zo lang bestaat, zien wij inmiddels meerdere generaties aan huisdiereigenaren.

Over het team

Het team van dierenartsen en paraveterinairen doen er alles aan uw huisdier te helpen. In de kliniek vindt u uitgebreide behandel- en onderzoeksmogelijkheden door moderne apparatuur.

Binnen het team werken we veel samen. Heeft uw dier extra zorg nodig die wat meer kennis vereist? Dan verwijzen we u door naar een specialist.

Ontmoet hier het team van Sterkliniek Dierenartsen Baarn.

Sterkliniek Dierenartsen kwaliteitssysteem

Bij Sterkliniek Baarn krijgt uw dier eerstelijnse zorg van hoge kwaliteit. Zo worden de medische apparaten jaarlijks gecontroleerd, volgen de dierenartsen en paraveterinairen nascholing en delen we ervaringen met andere experts om onze zorg te blijven verbeteren.

Binnen Sterkliniek Dierenartsen werken we allemaal volgens het kwaliteitssysteem. De onafhankelijke organisatie Lloyd’s RQA controleert of de kliniek aan het kwaliteitssysteem voldoet.

Lees hier meer over het Sterkliniek Dierenartsen kwaliteitssysteem.