Nieuwe website Sterkliniek Baarn

Welkom op de nieuwe website van Sterkliniek Baarn.

Nieuwe website

De website van Sterkliniek Baarn is vernieuwd. Neem gerust een kijkje op: sterkliniek.nl/baarn.

U vindt bij ons uitgebreide mogelijkheden en optimale zorg voor uw geliefde gezelschapsdier. Op onze nieuwe website leest u welke behandelingen en diensten wij aanbieden.

Onze dierenartsen en paraveterinairen staan voor u en uw dier klaar. Maak hier kennis met het team.

Sterkliniek Baarn staat voor dierenzorg van hoge kwaliteit en voor een persoonlijke band met u en uw dier. Ook bestaan ze al meer dan 45 jaar aan de Tromlaan in Baarn. Lees hier meer over Sterkliniek Baarn.

Betrouwbare informatie over uw huisdier

Via onze nieuwe website op sterkliniek.nl werken we samen met alle Sterklinieken in Nederland. Op deze nieuwe website helpen onze dierenartsen u graag met handige informatie over de verzorging en het gezond houden van uw huisdier.

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in ons kenniscentrum. Van het castreren of steriliseren van uw hond, en het houden van een cavia als huisdier tot zelfs informatie over nierfalen.

Over Sterkliniek Dierenartsen

Sterkliniek Dierenartsen zijn dierenklinieken – verspreid door heel het land – die samenwerken voor het beste resultaat: de beste zorg voor uw huisdier. Sterkliniek biedt kennis, zorg en liefde voor uw dier. Continu streven wij naar verbetering van de kwaliteit en optimalisatie van de zorg voor uw dier. Wilt u meer over ons weten? Lees hier ons verhaal.

En tenslotte voor de nostalgie...

Nog één keer de oude website