hond en kat

Wilt u weten wat een behandeling kost? De kosten hangen vaak af van de situatie en uw dier. Wij informeren u altijd vooraf over de kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u vragen over de kosten? Stel ze gerust aan een van de medewerkers.

Waarom verschillen tarieven tussen dierenartsen?

Dierenartsen zijn vrij in het bepalen van hun eigen tarieven. Verschillen in de tarieven tussen praktijken worden vooral bepaald door het verschil in kwaliteit. Het niveau van kwaliteit heeft te maken met het opleidingsniveau van het personeel, de ervaring van het personeel en de dienstverlening die de kliniek aanbiedt.

Aan het leveren van hoog kwalitatieve diergeneeskundige zorg hangt een prijskaartje. Als professionele praktijk investeren we in de kwaliteit van dierenartsen en dierenartsassistenten, medische instrumenten en apparatuur. Het kan zijn dat onze tarieven daardoor hoger zijn dan klinieken die hierin geen investeringen doen.

Huisdierverzekering

De kosten van de behandeling van een huisdier kunnen enorm oplopen. We raden het daarom aan om ook een verzekering af te sluiten voor de kosten ten gevolge van een ongeval of ziekte.

Lees meer over de verzekering van uw huisdier.

SterPlan: preventieve zorg voor uw huisdier

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Maak kennis met SterPlan: het preventieve en voordelige plan voor uw huisdier. In het pakket van SterPlan zit alle noodzakelijke preventieve zorg, zoals ontvlooiingsmiddelen en de jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinatie. Hier krijgt u van ons tijdig een herinnering, zodat u het niet vergeet. Vroege diagnose en preventieve behandelingen dragen bij aan een langer leven met een hogere levenskwaliteit.

Onze tarieven*

Onze tarieven van de dienstverlening zijn gebaseerd op de tijd die de dierenarts met uw dier bezig is en welke middelen hij of zij gebruikt tijdens de behandeling. Hieronder leest u de tarieven van onze standaard diensten. Staat de prijs van een behandeling niet in de lijst? Neem dan contact met ons op.

Consult € 41,00
Consult buiten openingstijden € 82,00
Consult nacht (>23.00 uur) € 164,00
Castratie kater € 85,00
Castratie klein dier (Konijn, Cavia, Fret) € 87,50
Castratie Reu <10kg € 191,00
Castratie Reu 10-50kg per 5kg + €11,00
Castratie Reu >50kg op aanvraag
Sterilisatie kleindier (Konijn, Cavia, Fret) € 184,50
Sterilisatie kat € 162,00
Sterilisatie teef <10kg € 383,00
Sterilisatie teef 10-30kg per 5kg + € 15,90
Sterilisatie teef 30-50kg per 5kg + € 26,50
Sterilisatie teef >50kg op aanvraag

* De prijzen van onze behandelingen en diensten worden jaarlijks vastgesteld. Bovenstaande tarieven zijn van 1-1-2020. Wij behouden ons het recht voor om prijzen te wijzigen.