Contact

Telefoon Openingstijden van vandaag
09:00 - 17:00

Openingstijden

Werkdagen

  • 09:00 - 17:00
Adres

Texelstroomlaan 82-a

1784 ED Den Helder

Routebeschrijving

Wilt u bij ons langskomen? Maak altijd even een afspraak. 

Deutsch 

Contact via Whatsapp

Heeft een u een vraag, of wilt u een foto sturen van bijvoorbeeld een wond bij uw huisdier? Tijdens openingstijden kunt u ons een Whatsapp bericht sturen op: 06 38 59 80 66 (alleen WhatsApp). 

Spoed dierenarts buiten openingstijden

Bel naar: 0223 620 006. U wordt dan doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenarts of krijgt te horen op welk telefoonnummer de dienstdoende dierenarts bereikbaar is.

Contact per mail

Visite

Bent u niet in staat om de praktijk te bezoeken, of kan dat niet omdat dit te belastend is voor uw dier? Vraag dan op tijd een visite aan.

Virtuele rondleiding

Wilt u een kijkje nemen in onze kliniek? Neem een kijkje via de 360 graden rondleiding.

Direct afrekenen 

U rekent direct na de behandeling contant of met pin af,  tenzij u hierover met de behandelend dierenarts andere afspraken gemaakt heeft.

Staat u onder bewind? Dan vragen wij u voor iedere behandeling contact op te nemen met uw bewindvoering en deze een bevestiging voor akkoord naar ons per e-mail te laten sturen op: denhelder@sterkliniek.nl

Toegankelijkheid en parkeren

De kliniek is toegankelijk voor rolstoelen en boosters. Aan de achterzijde van het pand zijn er speciaal voor bezoekers gereserveerde parkeerplaatsen. Ook rondom het pand en aan de overzijde van de straat zijn er parkeerplaatsen.

Sterkliniek Den Helder op de kaart!