website Sterklinieek Den Helder

Een nieuwe website voor Sterkliniek Dierenartsen Den Helder

Wij presenteren onze nieuwe website!

Nieuwe website

Met trots presenteren wij onze nieuwe website: sterkliniek.nl/denhelder

Zoals u gewend bent

U krijgt bij ons natuurlijk de persoonlijke zorg voor uw dier zoals u van ons gewend bent. De zorg voor kwaliteit van leven voor uw huisdier, maar ook voor u als eigenaar, het milieu en de samenleving. Daar staan wij voor. Lees meer over Sterkliniek Den Helder.

Dé dierenarts van Den Helder

In onze kliniek hebben we veel zelf in huis. Als nodig verwijzen we u door. Ga naar onze Expertise pagina, of neem eens een kijkje op onze Behandelingen en service pagina.

Of maak eens kennis met ons betrokken en deskundige team.

Betrouwbare informatie over uw huisdier

Via onze nieuwe website op sterkliniek.nl werken we samen met alle Sterklinieken in Nederland. Op deze nieuwe website helpen onze dierenartsen u graag met handige informatie over de verzorging en het gezond houden van uw huisdier.

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in ons kenniscentrum. Van het castreren of steriliseren van uw hond, en het houden van een cavia als huisdier tot zelfs informatie over nierfalen

Over Sterkliniek Dierenartsen

Sterkliniek Dierenartsen zijn dierenklinieken – verspreid door heel het land – die samenwerken voor het beste resultaat: de beste zorg voor uw huisdier. Sterkliniek biedt kennis, zorg en liefde voor uw dier. Continu streven wij naar verbetering van de kwaliteit en optimalisatie van de zorg voor uw dier. Wilt u meer over ons weten? Lees hier ons verhaal.

 

En tenslotte voor de nostalgie...

Nog één keer de oude website