met kat naar de dierenarts tijdens corona

Zo bezoekt u de dierenarts in tijden van het coronavirus

Ondanks de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19) proberen wij alle diergeneeskundige zorg zoveel mogelijk te blijven verlenen. Wel nemen we extra maatregelen.

Bij ons staan de gezondheid, het welzijn en de veiligheid van onze patiënten, medewerkers, klanten en de omgeving op nummer één tijdens deze corona-crisis. We doen ons uiterste best om u en uw dier zo goed mogelijk te helpen. Zoals altijd. U kunt dus gewoon een afspraak bij ons maken.

Spoed tijdens avondklok

Heeft uw dier tijdens de avondklok (21:00 - 4:30 uur) met spoed zorg nodig? Neem dan altijd eerst contact met ons op via 057 - 065 30 00. Als we u vragen om langs te komen op de kliniek, dan moet u zelf op de website van Rijksoverheid  ‘Eigen verklaring avondklok’ invullen. Dit formulier neemt u uitgeprint of digitaal mee als u naar buiten gaat. 

We vragen u daarom om rekening te houden met de volgende maatregelen:

Wat doen we om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan?

Welke dieren kunnen bij de dierenarts komen?

Alle dieren zijn welkom. Spoedgevallen gaan zoals altijd voor. Het kan alleen wel zo zijn dat we minder personeel hebben dan normaal, waardoor u misschien wat langer moet wachten.

Heeft de dierenkliniek aangepaste openingstijden?

De openingstijden van onze kliniek vindt u op onze website. Mochten de openingstijden aangepast worden, dan zorgen we dat de website up-to-date is.

Wat moet ik doen als ik voer of medicijnen moet kopen?

U kunt nog steeds bij ons terecht voor voer, medicijnen en supplementen. Wel raden we aan om van tevoren even te bellen, dan leggen we uw bestelling klaar en kunt u zo snel mogelijk weer met uw bestelling naar huis.

Wat moet ik doen als ik naar de dierenarts ga?

We werken op afspraak, dus bel of maak online uw afspraak. Overige tips en richtlijnen vindt u hierboven.

Kan ik met mijn huisdier naar de dierenarts gaan als ik besmet ben met het coronavirus COVID-19?

Als u besmet bent met COVID-19, of als er vermoed wordt dat u besmet bent, kom dan niet zelf naar de dierenarts, maar laat iemand anders uw dier langsbrengen. Neem vooraf contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken en goed op de hoogte zijn van de situatie. Zo kan ons team de nodige voorzorgsmaatregelen nemen en uw dier veilig behandelen.

Lees ook: Alles over het Coronavirus en huisdieren