dierenarts Flin Zomerdijk

Dierenarts

Hallo!

Mijn naam is Flin Zomerdijk en momenteel ben ik 26 jaar. Zoals bij velen ontstond mijn droom om dierenarts te worden al toen mijn leeftijd nog op twee handen te tellen was.

Ik herinner me als de dag van gisteren dat ik, op weg naar school in groepje 6, een aangereden (nog levende) kat langs de kant van de weg vond.

Ik heb toen in de hele straat aangebeld om te vragen of iemand alsjeblieft de Dierenambulance wilde bellen, was veel te laat op school, en heb me die hele dag niet kunnen concentreren. Ik weet nog dat ik toen dacht: "Oh, als ík dit diertje toch zou kunnen helpen, de pijn zou kunnen stillen en hem weer beter zou kunnen maken".

Het helpen van dieren 

Want dat is wat het is: als dierenarts help je dieren. En voor mij is er niks mooier dan dat.

Dieren zijn van ons afhankelijk voor goede zorg, en als ik die zorg kan bieden en zowel dier als mens hiermee kan verblijden... Ik bedoel, bestaat er een mooier beroep dan dat?

Het voelde dan ook echt als een droom die werkelijkheid werd toen ik na zeven jaar hard werken op 10 juli 2019 mijn diploma mocht ophalen.

Ik verhuisde naar Nieuw-Vennep, ging samenwonen met mijn vriend Tim, en kwam via een stage in contact met Bernadette.

En nu ben ik hier, dierenarts bij Sterkliniek Dierenartsen Hillegom/Nieuw-Vennep, onderdeel van een geweldig team met ontzettend veel ervaring en kunde!

Ik kijk uit naar alles dat ik hier ga leren, naar alle uitdagingen die op mijn pad gaan komen, en vooral naar het leren kennen, en helpen, van alle eigenaren en hun geweldige huisdieren. Hopelijk tot snel!