dierenarts Flin Zomerdijk

Dierenarts

Hallo! Mijn naam is Flin Zomerdijk en ik werk sinds juli 2019 als dierenarts bij Sterkliniek Dierenartsen Hillegom en Nieuw-Vennep.

Jeugd en studie

Zoals bij velen ontstond mijn droom om dierenarts te worden al toen mijn leeftijd nog op twee handen te tellen was. Ik ben opgegroeid omringd door huisdieren: honden, katten, cavia’s, konijnen... Het was altijd een heerlijke beestenbende bij ons thuis.

In 2012 begon ik aan de studie Diergeneeskunde in Utrecht. Na het behalen van mijn bachelor diploma deed ik een jaar lang onderzoek naar een erfelijke leverziekte bij Ierse Wolfshonden, waarna ik de studie heb hervat. Na 7 geweldige studiejaren mocht ik in juli 2019 mijn diploma in ontvangst nemen.

Het bijzondere van deze kliniek

Na mijn studie begon ik direct bij Sterkliniek Dierenartsen Hillegom en Nieuw-Vennep. Wat ik zo bijzonder vind aan deze kliniek is dat we voortdurend streven naar kwalitatief hoogstaande diergeneeskunde volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De liefde en aandacht voor het dier én de eigenaar staat voorop en het team waarin we werken is divers. Iedereen heeft zijn of haar eigen specialisaties en interesses waardoor we veel kennis in huis hebben.

Interesses

Als dierenarts ben je ‘een beetje van alles’: internist, orthopeed, chirurg, tandarts, radioloog… De lijst is eindeloos, en geen dag is hetzelfde! Dit vind ik één van de mooiste dingen aan het vak en een geweldige uitdaging.

Ik oriënteer me nu nog zo breed mogelijk. Uiteindelijk wil ik me meer gaan richten op één of twee disciplines. Welke dat zijn, durf ik nu nog niet te zeggen.

Privé

In mijn vrije tijd houd ik van sporten, en bij mooi weer rijd ik graag een rondje op mijn motor.

Ik woon samen met mijn vriend Tim en ons hondje Daisy in Nieuw-Vennep.

Ik hoop u te mogen ontmoeten op één van onze locaties!