Paraveterinair

Voordat Linda de kans zag te solliciteren als paraveterinair werkte zij onder andere in het winkelwezen en deed een opleiding op de toeristische toer. Mede door dit laatste belandde zij in de vliegwereld als Stewardess.

Stewardess en dierenartsassistente 

Heel wat anders dan dierenartsassistente zou je zeggen. Toch zit er overeenkomst in een Stewardess en een assistente. Namelijk het gevlieg!

Van A naar B en weer terug, en dat is wat al onze assistentes natuurlijk ook de hele dag doen. Linda’s grote affiniteit met dieren maakte dat zij tóch besloot bij ons en andere klinieken te solliciteren.

Het vliegpak dus aan de wilgen en de assistentejas er voor in de plaats. Na haar bezoek aan onze kliniek was haar keuze eigenlijk al gemaakt. Sterkliniek dierenartsen Hillegom/Nieuw-Vennep wilde ze graag als nieuwe werkplek. Waarom? De sfeer, laagdrempeligheid, de snelheid en… de leuke collega’s natuurlijk.

Thuis

Thuis woont Linda met drie katten, vriend Sander, zoon Justin (geboren in 2009) en dochter Vayenne (geboren in 2013). Een jong en druk gezin wat prima te combineren is met haar uitdagende taken bij ons in de Sterkliniek.