Administratief medewerker

Ik ben Melinda Meere en sinds januari 2010 werd ik toegevoegd aan het team en vervulde ik parttime de functie van administratief medewerkster.

Administratie en praktijkmanagement 

Mijn taken zijn de afgelopen jaren zo uitgebreid dat ik naast een deel administratie ook het praktijkmanagement op me heb genomen.

In de afgelopen 20 jaar heb ik bij verschillende organisaties de financiële huishouding verzorgd. Toen ik als lid van het vaste klantenpanel van Sterklinieken Hillegom en Nieuw Vennep zag dat het team op zoek was naar een financieel medewerker was de keuze voor mij snel gemaakt.

Het leek mij fantastisch om binnen dit leuke en professionele team te werken. Ik ben terecht gekomen in een dynamische organisatie waar de hele dag van alles gebeurt, waar vreugde afgewisseld wordt met verdriet, waar dag en nacht gewerkt wordt aan de gezondheid van allerlei dieren met de bijkomende hectiek die dit met zich mee brengt.

In die ambiance voel ik me thuis en probeer ik de dierenartsen en assistenten te laten doen waar ze goed in zijn: dieren beter maken. Niets is leuker dan bezig zijn met je werk terwijl er allerlei lieve honden om je heen huppelen en zelfs op schoot liggen.

Thuis

Ik woon in Hillegom met mijn man Victor, dochter Dena en mijn katten Joep, Jip en Janneke. Via de praktijk is ons huis inmiddels ook het thuis van 2 lieve honden. Chihuahua Lizzy en mopshond Shelly. In mijn vrije tijd kom ik handen tekort aan allerlei hobby’s.

U zult me vast wel eens tegenkomen in een van de vestigingen, tot dan!