Pup australische herder

Graag stellen wij u op de hoogte van de manier waarop wij werken. Ons motto is: 'Liefde voor het dier, begrip voor de eigenaar'.

Als kliniek voor de Bollenstreek en Haarlemmermeer zijn wij uitgerust met een ervaren en deskundig team. Met elkaar staan wij voor u en uw huisdier klaar.

Prijs-kwaliteit: gegarandeerd kwaliteit

Wij staan voor een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, waar we kwaliteit meten in de ervaring en kwaliteit van de behandeling van uw dier, maar ook zeker u als diereneigenaar vergeten we niet. Daarvoor hebben we een officieel kwaliteitskeurmerk. Lees meer over de prijs-kwaliteitsverhouding van Sterkliniek Dierenartsen Hillegom.

Moderne operatiekamer

Onze locatie in Hillegom is uitgerust met moderne apparatuur. Denk daarbij aan een volledig ingerichte operatiekamer voorzien van gasanesthesie, bewaking en beademing. Op die manier kunnen wij elke patiënt veilig opereren met optimale narcose mogelijkheden.

Laparoscopische sterilisatie 

Al enige tijd maken wij gebruik van apparatuur om laparoscopische operaties uit te voeren, zoals sterilisaties. Bij ons staat bijvoorbeeld de laparoscopische sterilisatie van de hond op de eerste plaats. De “traditionele” methodiek ligt inmiddels ver achter ons gezien de enorme voordelen die het laparoscopisch steriliseren met zich meebrengt.

Beeldvormende diagnostiek 

Beeldvormende diagnostiek bij huisdieren is in veel gevallen onmisbaar voor het stellen van een diagnose. In onze kliniek in Hillegom is hiervoor alle apparatuur aanwezig.

Onder beeldvormende diagnostiek verstaan wij technieken waarbij het lichaam letterlijk ‘in beeld’ wordt gebracht. Wij hebben veel ervaring in echografie van de buik en het hart. Daarnaast beschikt de praktijk over een digitaal röntgenapparaat, een ECG-apparaat en over apparatuur voor laparoscopie.

Bloedonderzoek

Bloedafname en -onderzoek in ons eigen laboratorium voorkomt onnodig wachten op uitslagen. Natuurlijk zullen specifieke metingen nog altijd worden opgestuurd, maar het overgrote deel onderzoeken wij met onze eigen uitgebreide apparatuur.

We staan voor u klaar

Vijf dagen per week zijn wij geopend voor de reguliere afspraken en het afhalen van voer e/o medicijnen. Ook voor wormmiddelen, vlomiddelen, voedingsadvies of gewoon advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Afspraak

Afspraak maken met Sterkliniek Dierenartsen Hillegom.

Contact

 

Fotografie

Het beeldmateriaal op de website is afkomstig van verschillende bronnen. Onze medewerkers zijn gefotografeerd door portretfotografe Corine Zijerveld.

Links

Hieronder vindt u een aantal links die voor u van pas kunnen komen. 

Chipnummer zoeken?

Dierenambulance

Dier vermist of gevonden?

Gezondheid Verzekerd

Hondenschool Wereldhond

Huisdierziektekostenverzekering PetPlan

Kattenpension Minous

Konijnenopvang Hillegom

Landelijk Informatiecentrum Gezelschapsdieren

Sterkliniek Dierenartsen BV

Stichting Landelijke Herplaatsing Huisdieren

Tekenradar