Prijs-kwaliteit bij Sterkliniek Dierenartsen Hillegom

De prijzen voor behandelingen, medicijnen en voeding liggen vaak in dezelfde range, maar er kunnen zeker ook verschillen zijn.

Dierenartsen kunnen zelf de prijs bepalen…

Elke dierenarts mag zelf bepalen waar hij/ zij een praktijk start. En ook is elke dierenarts vrij om eigen prijzen te bepalen. De prijzen voor behandelingen, medicijnen en voeding liggen vaak in dezelfde range, maar er kunnen zeker ook verschillen zijn.

Een dierenkliniek werkt economisch, net zo als elk ander bedrijf. Als er minder kosten worden gemaakt, dan kunnen de prijzen lager liggen en kan er toch een financieel gezond bedrijf bestaan. Hoe hoger de kosten, hoe hoger de prijzen zijn om te kunnen blijven bestaan als dierenkliniek.

Wat betekent een lagere prijs?

Dat betekent dat een dierenarts met weinig apparatuur, weinig personeel en minder nascholing in moderne behandeltechnieken dus minder kosten heeft en lagere prijzen kan vragen. De basisprijs voor bijvoorbeeld vaccinaties en consulten kan dan lager zijn.

Maar op het moment dat uw dier ziek wordt, waarbij meer specialistische kennis is vereist door een echograaf, een orthopeed of internist zult u voor de beste behandeling moeten worden doorverwezen.

Prijs-kwaliteit bij Sterkliniek dierenartsen Hillegom / Nieuw-Vennep

Bij Sterkliniek dierenartsen Hillegom en Nieuw-Vennep garanderen wij altijd de optimale, kwalitatief hoogstaande behandeling van een ziek dier.

Kwaliteitsgarantie: inzicht in de geboden kwaliteit

Het is heel moeilijk te beoordelen of een (dieren)arts de gewenste kwaliteit van werken biedt. Door kwaliteitscertificaten als het ISO 9001:2008 systeem is dit wel mogelijk geworden.

Wat is ISO?

Het certificaat daarvoor ontvangt een dierenkliniek slechts als op alle gebieden een goede kwaliteit wordt gewaarborgd. Dat betekent bijvoorbeeld dat er geen verlopen medicatie wordt gebruikt, dat u geen medicatie meekrijgt welke bij te hoge of te lage temperaturen zijn bewaard, dat alle apparatuur jaarlijks wordt gecontroleerd, dat alle medewerkers voldoende worden nageschoold op de nieuwste inzichten, dat de opname voor zieke dieren en operatiekamer optimaal schoon en steriel zijn, dat we continue nagaan of onze diensten en service nog beter kunnen en zoveel meer. Sterkliniek dierenartsen Hillegom/ Nieuw-Vennep heeft sinds 22 juni 2006 een ISO-certificaat. Sterklinieken controleren daarnaast ook bij elkaar de kwaliteit van de diergeneeskundige zorg en gebruiken dit om zichzelf en elkaar continue te verbeteren. Lees meer over het Kwaliteitssysteem bij Sterkliniek Dierenartsen.

Service en betrokkenheid

Wij bieden onze klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaarheid bij spoedeisende gevallen. U hoeft daarom niet meer naar een onbekende dierenarts op een onbekende locatie als uw dier ernstig ziek is buiten kantooruren. Uw dier en de eventuele ziektegeschiedenis zijn bij ons bekend en daarom kan er snel en effectief een behandeling gestart worden. Uw zieke dier wordt met dezelfde toewijding en intensiteit verzorgd gedurende het weekend en de nachten.

Bij Sterkliniek dierenartsen Hillegom/ Nieuw-Vennep werken we volgens de nieuwste inzichten, kwalitatief hoogwaardig en betrokken. Op deze missie en werkwijze zijn onze prijzen gebaseerd. Wij hopen dat deze informatie u duidelijkheid geeft over de prijs-kwaliteit verhouding bij onze kliniek.

Als u nog vragen of opmerkingen heeft naar aanleiding van deze informatie, dan kunt u altijd bij ons terecht telefonisch op 0252-518020 of per email op hillegom@sterkliniek.nl