Honden op hout

Dierenverzekeringen vergelijken

Voordat u een huisdierenverzekering voor uw hond of kat afsluit is het raadzaam om eerst een vergelijking te maken.

Voordat u een huisdierenverzekering voor uw hond of kat afsluit is het raadzaam om eerst een vergelijking te maken van huisdierenverzekeringen op basis van de beste dekking, prijs en voorwaarden, gekoppeld aan uw huisdier.

Huisdierverzekeringen vergelijken

Om verzekeringen voor uw hond of kat te vergelijken kunt u onderstaande vergelijktool gebruiken.

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Huisdierverzekeringen vergelijken

Voordat u een huisdierenverzekering afsluit, is het raadzaam om eerst een vergelijking te maken van huisdierenverzekeringen op basis van de beste dekking, prijs en voorwaarden, gekoppeld aan uw huisdier. Onze partner Vergelijkdirect.com vergelijkt op een onafhankelijke en kwalitatieve manier huisdierenverzekeringen.

Zij zijn in het bezit van een AFM-vergunning zodat zij volgens strikte richtlijnen verzekeringen mogen vergelijken. Vergelijkdirect.com vergelijkt meer dan vijftien huisdierenverzekeringen op basis van leeftijd, geslacht, ras en postcode van uw huisdier.

In de vergelijking kunt u vervolgens inhoudelijk vergelijken op basis van de dekkingen per verzekeraar. Op deze manier krijgt u de meest passende verzekering voor uw huisdier voor de laagst mogelijke premie.

Dierenverzekeringen vergelijken

Er zijn in Nederland inmiddels aardig wat aanbieders met allemaal zo hun eigen voorwaarden. Ons advies is om zelf goed uit te zoeken welke verzekering het beste bij u past. Laat u vooraf goed en duidelijk informeren.

Verzekering voor hond of kat

Op verschillende websites kunt u premies en vergoedingen met elkaar vergelijken. Onze partner Vergelijkdirect.com vergelijkt op een onafhankelijke en kwalitatieve manier huisdierenverzekeringen. Zij zijn in het bezit van een AFM-vergunning zodat zij volgens strikte richtlijnen verzekeringen mogen vergelijken.

Wilt u starten met het vergelijken van huisdierenverzekeringen op premie, dekking en voorwaarden voor uw hond of kat?

Verzekeringen voor huisdieren: verantwoordelijkheid van de mens

Verzekeren, ja of nee…? Het hebben van een huisdier betekent ook verantwoordelijk zijn voor een goede verzorging. Die zorg behelst meer dan goede voeding of een mooie mand. Een goede verzorging betekent ook dat u financieel voorbereid bent op de kosten van onvoorziene medische behandelingen. Ook uw hond of kat kan een ongeluk krijgen of ernstig ziek worden. De kosten van de behandeling en/of medicatie kunnen dan behoorlijk oplopen. Een rekening van een paar honderd euro is dan eerder regel dan uitzondering. Op zich geen punt, maar u moet wel financieel in staat zijn om deze kosten op dat (onverwachte) moment te kunnen betalen.

Huisdieren verzekering vergelijken

Huisdierenverzekeringen kunnen vergeleken worden op basis van leeftijd, geslacht, ras en postcode van uw huisdier. In de vergelijking kunt u vervolgens inhoudelijk vergelijken op basis van de dekkingen per verzekeraar. Op deze manier krijgt u de meest passende verzekering voor uw huisdier voor de laagst mogelijke premie.

Start met vergelijken!

Gebruik onderstaande tool voor het vergelijken van een verzekering voor uw hond of kat. 

In samenwerking met Vergelijkdirect.com.

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

 

Vragen?

Heeft u nog vragen over een huisdierenverzekering?  Uw Sterkliniek zal u zo goed mogelijk proberen te helpen.