Een kitten in huis is een schattige aanwinst, maar wat komt er allemaal bij kijken?

Leeuwarden

Jelsumerstraat 47 8917 EM Leeuwarden
Routebeschrijving 058 - 212 38 91

Gratis kittenconsult in onze kliniek

Krijgt u binnenkort een kitten of heeft u pas een nieuw kitten in huis dan is het voor u wellicht interessant om u aan te melden voor het kittenconsult. Het consult is voor onze klanten een gratis service na de 12 weken vaccinatie, want wij vinden het belangrijk dat de dieren vanaf jongs af aan  de beste zorg en juiste aandacht krijgen. 

Het consult wordt verzorgd door Marloes de Wit. U kunt zich aanmelden door te bellen of stuur een mail naar marloes.de.wit@sterkliniek.nl.

Let op: tijdens het consult wordt uw kitten niet nagekeken, het is een informatief consult voor de eigenaar.

Kittenconsult

Na lang wachten is het eindelijk zo ver. U mag uw kitten mee naar huis nemen! Een spannende tijd voor zowel het kitten als voor zijn nieuwe baasjes. Voor al uw vragen en om kennis te maken met uw dierenkliniek, zijn er kittenconsulten. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Een kitten in huis

De verhuizing zelf is al behoorlijk stressvol. Laat het kitten eerst rustig aan zijn nieuwe woonomgeving wennen. Zorg er voor dat het huis kittenproof is, de kattenbak, voer- en drinkbakjes goed te vinden zijn en dat er genoeg veilige verscholen plekjes zijn waar het kitten zich terug kan trekken om even bij te komen van alle nieuwe indrukken. De introductie met kinderen en andere huisdieren kan het beste rustig en gespreid plaats vinden. Geef het kitten alle tijd en ruimte.

Voer kitten

De eerste dagen is het verstandig om het voer te geven dat het kitten gewend is. Daarna kunt u geleidelijk ander voer introduceren. Voeding van goede kwaliteit is vooral tijdens de groei van groot belang.

Onze paraveterinairen hebben alle kennis om u te adviseren over voeding. Kom gerust, vrijblijvend, bij ons langs om u goed te laten informeren over kittenvoeding.

Kitten verzekeren

Met wat geluk kan een kat ruim twintig jaar oud worden. In deze jaren is het niet onwaarschijnlijk dat u voor onvoorziene medische kosten komt te staan. Wij raden u aan om uw kitten te verzekeren zodat u hem zijn hele leven optimale medische zorg kunt garanderen.

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com

Uw Sterkliniek dierenarts is altijd beschikbaar voor vragen.

Heel veel plezier met uw nieuwe huisgenoot!

Leeuwarden

Jelsumerstraat 47 8917 EM Leeuwarden
Routebeschrijving 058 - 212 38 91