Tarieven Sterkliniek Leeuwarden

Wilt u weten wat een behandeling kost? De kosten hangen vaak af van de situatie en uw dier. Wij proberen u van tevoren te informeren over de kosten. Mochten wij dat vergeten omdat wij druk bezig zijn om uw dier beter te maken, vraag daar dan vooral zelf om.

Waarom verschillen tarieven tussen dierenartsen?

Dierenartsen zijn vrij in het bepalen van hun eigen tarieven. Verschillen tussen praktijken worden vooral bepaald door het verschil in kwaliteit. Kwaliteit die niet altijd zichtbaar is, maar wel aanwezig.

Aan het leveren van hoog kwalitatieve diergeneeskundige zorg hangt een prijskaartje. Als professionele praktijk investeren we in de kwaliteit van dierenartsen en paraveterinairen, instrumentarium en apparatuur. Het kan zijn dat onze tarieven daardoor hoger zijn dan klinieken die hierin geen investeringen doen.

Houd het voor uzelf betaalbaar

Huisdieren kosten veel geld en maar een klein deel van de jaarlijkse kosten wordt gemaakt bij de dierenarts. Het is belangrijk dat u zich daarvan bewust bent bij de aanschaf van een huisdier. Laat u zich ook goed informeren over de afwijkingen die er voorkomen bij rashonden of -katten. Op de website van het Landelijk Informatie Centrum Gezelschapsdieren (LICG) kunt u veel informatie hierover vinden.

SterPlan: preventieve zorg voor uw huisdier

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Maak kennis met SterPlan: het preventieve en voordelige plan voor uw huisdier. In het pakket van SterPlan zit alle noodzakelijke preventieve zorg, zoals ontvlooiingsmiddelen en de jaarlijkse gezondheidscontrole. Hier krijgt u van ons tijdig een herinnering, zodat u het niet vergeet. Vroege diagnose en preventieve behandelingen dragen bij aan een langer leven met een hogere levenskwaliteit.

Huisdierverzekering voor onverwachte zorgkosten

De kosten van de behandeling van een huisdier kunnen enorm oplopen. We raden het daarom aan om ook een verzekering af te sluiten voor de kosten ten gevolge van een ongeval of ziekte.

Maak hier de vergelijking tussen meer dan 15 huisdierverzekeringen gebaseerd op premie, dekking en voorwaarden, en kijk welke het beste bij u en uw huisdier past.

Vergelijking aangeboden door Vergelijkdirect.com