Paraveterinair

Britt is al vanaf haar twintigste werkzaam als paraveterinair. 

"Dieren kunnen niet praten, dus ik vind het fijn als je dieren kunt helpen in situaties die jij aan de hand van je kwaliteit en kunde een stem kunt geven en daardoor verder komt in diagnose en behandeling in samenwerking met de dierenarts."

Specialisatie en nascholingen

Britt is ook gewichtsconsulente voor dieren. In Nederland worden toch veel huisdieren die te zwaar worden, om welke reden dan ook en afvallen is gewoon ontzettend lastig. 

Er worden geregeld nascholingen aangeboden, welke je goed vindt passen bij de praktijk en jouw interesses naar uit gaat kun je je op inschrijven. Dit is meestal drie keer per jaar.

Britt vindt het fijn om bij te blijven, want er blijven steeds nieuwe ontwikkelingen komen op alle fronten van diergeneeskunde.

Gezin & natuur

Brit is 1 juli 2019 moeder geworden van Femke, een superlieve dochter en de tweede is onderweg. Ze besteedt dan ook veel tijd aan haar jonge gezin.

Hobby's waar ze nu even minder tijd voor heeft, zijn schaatsen en paardrijden. 

Thuis hebben ze ook Frits de kat, zij hebben hem op tweejarige leeftijd overgenomen, alweer dertien jaar geleden. Britt's vriend is gek van vogels daarom hebben ze nu een volière met zebravinken - erg grappige vogeltjes die de hele dag gezellig tjilpende geluidjes maken.