Over Sterkliniek Oss

Sterkliniek Oss is uw betrouwbare en behulpzame eerste aanspreekpunt voor de zorg voor uw hond, kat, konijn of knaagdier. We zijn de oudste gezelschapsdierenpraktijk in Oss en onderdeel van Sterkliniek.

Betrokken bij uw huisdier en u 

Met ons team van drie dierenartsen en vijf paraveterinairen zetten we ons in om het bezoek van uw huisdier en u zo aangenaam mogelijk te maken. We zijn medelevend en nemen tijdens het consult en de behandeling veel tijd voor u. We doen wat we beloven. 

Dé dierenarts van Oss

Een betrouwbare partner voor al uw diergeneeskundige vragen: dat is waar we ons al vele jaren als dé dierenkliniek in Oss voor inzetten.

Of het nu een keizersnede, gezondheidsonderzoek of behandeling van suikerziekte is: uw huisdier kan rekenen op moderne en verantwoorde medische zorg en de maximale inzet van ons team. Bekijk hier al onze behandelingen en diensten.

Moderne apparatuur voor onderzoek

In ons mooie grote pand, dat we delen met de landbouwhuisdierenpraktijk de Overlaet, hebben we ruimte voor aanvullende onderzoeken, zoals röntgen, echo, uitgebreide gebitsdiagnostiek en bloedonderzoek. 

Tumorbehandeling en tandheelkunde

Naast het volledige pakket eerstelijnszorg, bieden we expertise in internistische ziektes, de tumorbehandeling (oncologie) en de gebitsbehandelingen. Lees ook: onze expertises

Hecht en meedenkend team 

We denken graag met u mee en zijn altijd bereid om te helpen. Ons hechte team bestaat uit gediplomeerde paraveterinairen en dierenartsen met ruime ervaring. We zijn ook een erkend stagebedrijf voor assistenten en dierenartsen. Lees ook: stage lopen bij Sterkliniek Oss

Hoge kwaliteit van Sterkliniek

Sterkliniek Dierenartsen is een netwerk van dierenklinieken in heel Nederland. Als onderdeel van Sterkliniek Dierenartsen streven we dagelijks naar verbetering van de kwaliteit in de diergeneeskunde. Samen staan we voor het welzijn en de gezondheid van uw huisdier!

Wij werken volgens het Sterkliniek Dierenartsen kwaliteitssysteem. De kwaliteit wordt streng gecontroleerd door Lloyd’s RQA. Dit is een een onafhankelijke en betrouwbare organisatie die bijvoorbeeld controleert of er nascholingen worden gevolgd en of alle apparatuur goed wordt onderhouden. 

Wat doet een dierenarts of paraveterinair?

Weten wat een een dierenarts of een paraveterinair doet? Ga naar: Kijkje achter de schermen.

Meer over Sterkliniek...