Kat likt mondhoek

Presentatoren Romy Koldenhof en Frank Derijke van SBS6 zijn op bezoek geweest bij Sterkliniek Dierenartsen. Zij hebben onze dierenartsen de hemd van het lijf gevraagd over allerlei zaken omtrent uw huisdier.

Huisdieren TV bij Sterkliniek Dierenartsen

Mis het niet en pak de popcorn vast op de volgende zaterdagen om 15:30 uur op SBS6:

Mocht u het niet hebben gezien of graag een item willen terug kijken. Wij zullen elke week de interviews met onze dierenartsen hier en op ons YouTube (Sterkliniek Dierenartsen) kanaal delen.

Afleveringen 

Aflevering 1, item 1: Huisdierkeuze. Een preconsult helpt bij het vinden van de perfecte match!

Aflevering 1, item 2: De keuze is gemaakt, en dan…? Waar moet je als huisdiereigenaar nou allemaal rekening mee houden?

Aflevering 1, item 3: Wat voor kosten komen er allemaal bij kijken? En hoe kan je daarop voorbereid zijn?

Aflevering 1, item 4: Verantwoord Huisdierenbezit het stappenplan ter ondersteuning van alle huisdiereigenaren.

Aflevering 2, item 1: Erfelijke gebreken bij huisdieren. Welke zijn bekend en waar kunt op letten.

Aflevering 2, item 2: Puppycheck. Waar kijkt de dierenarts eigenlijk naar als de gezondheid van uw pup gecontroleerd moet worden?

Aflevering 2, item 3: Gezondheidscontrole kat met ontstoken oren. Hoe ziet dat er eigenlijk uit?

Aflevering 2, item 4: Gezondheidscontrole van een konijn. Waar kijkt de dierenarts naar en hoe belangrijk is het gebit nou eigenlijk?

Aflevering 3, item 1: Dikke dieren. Hoe vaak komt het voor dat honden, katten en konijnen te dik zijn? Hoe komt het en wat kunnen we eraan doen?

Aflevering 3, item 2: Suikerziekte bij huisdieren. Kunnen onze huisdieren ook suikerziekte hebben, hoe herkent u dat en wat kunnen we eraan doen?

Aflevering 3, item 3: Teken preventie voor uw huisdier. Waarom zijn teken nou eigenlijk zo vervelend en wat kunt u doen om uw huisdier tegen teken te beschermen?

Aflevering 3, item 4: Wormenbesmetting bij uw huisdier en gezin? Waarom is het zo belangrijk om niet alleen uw huisdier maar ook uzelf en uw kinderen te beschermen tegen wormen?

Aflevering 4, item 1: Kan de juiste voeding een operatie bij uw huisdier helpen voorkomen?

Aflevering 4, item 2: Hoe kunt u uw konijn het beste beschermen tegen gevaarlijke ziektes?

Aflevering 4, item 3: Waarom zijn wormen nou zo vervelend?

Aflevering 4, item 4: Ouderdomskwalen bij uw huisdier; hoort het er gewoon bij of zit er meer achter en kunt u uw senioren dier nog helpen?

Aflevering 5, item 1: Kijk mee met de operatie van een konijn! Romy en Frank van HuisdierenTV kijken mee met dierenarts Paul hoe hij een konijn castreert.

Aflevering 5, item 2: Zit er iets vast in de keel of heeft uw hond last van besmettelijke hondenhoest (kennelhoest)? Dierenarts Kristel verteld er meer over.

Aflevering 5, item 3: Help! Vlooien!

Aflevering 5, item 4: Hoe kan je nou eigenlijk dierenarts worden?

Kijk op de site van SBS6 om de gehele afleveringen terug te kijken en misschien wilt u wel een verrassingspakket ter waarde van 75,-.