Kat lachen

Sterkliniek worden

Bent u praktijkeigenaar en wilt u een Sterkliniek worden? Er zijn veel mogelijkheden binnen dit unieke samenwerkingsverband.

In feite komen alle gezelschapsdierenklinieken in Nederland en Vlaanderen (B) in aanmerking. Gemengde klinieken kunnen alleen deelnemen indien de gezelschapsdierengedeelte boekhoudkundig strikt is gescheiden en gezelschapsdierenmaten of directeuren vertegenwoordigd zijn in de dagelijkse leiding.

Profiel Sterkliniek dierenarts / ondernemer

In het algemeen zijn succesvolle Sterkliniek dierenartsen personen die wel ondernemend zijn ingesteld maar graag hun handen vrij hebben voor de dagelijkse zorg voor de dieren. Er wordt niet direct een bepaalde omvang vereist voor deelname maar een 2-3fte’s-kliniek lijkt het beste te functioneren.

Sterkliniek dierenartsen

Opleidingstraject

Na een “nul-meting” en acceptatie door de bestaande Sterkliniekdeelnemers start het opleidingstraject. Dit wordt door een externe partij georganiseerd en bestaat voornamelijk uit een kwaliteitsmodule en een bedrijfsvoering module. Na afloop van deze module wordt bij toetsing met voldoende resultaat de deelname aangeboden aan de aspirant.

Meer weten en/of aanmelden voor informatieavond?
info@sterkliniek.nl of vul het onderstaande formulier in.

Wie komen er in aanmerking?

In feite komen alle gezelschapsdierenklinieken in Nederland en Vlaanderen (B) in aanmerking.

Gemengde klinieken kunnen alleen deelnemen indien de gezelschapsdierengedeelte boekhoudkundig strikt is gescheiden en gezelschapsdierenmaten of directeuren vertegenwoordigd zijn in de dagelijkse leiding.

Profiel Sterkliniek dierenarts / ondernemer

In het algemeen zijn succesvolle Sterkliniek dierenartsen personen die wel ondernemend zijn ingesteld maar graag hun handen vrij hebben voor de dagelijkse zorg voor de dieren.

Er wordt niet direct een bepaalde omvang vereist voor deelname maar een 2-3fte’s-kliniek lijkt het beste te functioneren.

Ben ik een Sterkliniek dierenarts?

Sterkliniek dierenartsen..: 

Opleidingstraject

Na een “nul-meting” en acceptatie door de bestaande Sterkliniekdeelnemers start het opleidingstraject.

Dit wordt door een externe partij georganiseerd en bestaat voornamelijk uit een kwaliteitsmodule en een bedrijfsvoering module. Na afloop van deze module wordt bij toetsing met voldoende resultaat de deelname aangeboden aan de aspirant.

De voordelen van Sterkliniek 

Meer weten of aanmelden?

Meer weten en/of aanmelden neem contact met ons op via info [at ]sterkliniek.nl of ons contactformulier.