Paraveterinair

Sharmila heeft 10 jaar als secretaresse gewerkt bij grotere firma’s in de Europoort en Botlek. Ze besloot haar hart te volgen en heeft zich om laten scholen tot paraveterinair.

Sinds augustus 2010 is Sharmila werkzaam op de locatie Hoogvliet en Spijkenisse.

Wat doe je, ben je goed in of wil je bereiken?

Op de praktijk in Hoogvliet is ze verantwoordelijk voor het begeleiden van de stagiaires. Achter de schermen is ze vaak bezig met de revalidatie van honden na orthopedische operaties.

Voor de schermen zal u Sharmila mij vaak zien in gezelschap van haar honden, Mambo (Chinese Naakthond), Yankee (Chinese Naakthond) en Noortje Dartel (Schapendoes).

Sharmila houdt ervan om een praatje te maken met de klaten.

Volg je nascholingen of andere opleidingen/cursussen?

In 2018 is Sharmila begonnen met een tweejarige opleiding tot katten gedragskunde van Tinley. Dat houdt in dat Sharmila katten met gedragsproblemen, trauma’s en andere problemen betreffende gedrag kan begeleiden bij u thuis. Het voordeel is dat Sharmila dit goed kan combineren met haar medische kennis.

Huisdieren en thuis

Naast de honden heeft Sharmila thuis twee katten, Joshua (oosterse korthaar) en Markie Mark (Thai Siamees). Ook heb heeft ze een paard Ceaden (tinker). Sharmila is Ceaden dressuurmatig aan het trainen en ze is van plan binnenkort wedstrijden met hem te gaan rijden. Daarnaast heeft Sharmila zeven gezellige kippen.

Naast haar werk als paraveterinair werkt Sharmila als freelance visagiste en houd ze van reizen, koken, gamen en is ze gek op alles wat met Disney te maken heeft.

Opleiding

Paraveterinair