Dé dierenartsen van Strijen en Oud-Beijerland...

Sterkliniek Stroowaert

Welkom bij Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert

Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert is een begrip in de regio Hoeksche waard en Barendrecht. Onze dierenartsen en assistenten helpen uw dier met liefdevolle zorg. Wij gaan hierin net een stapje verder dan de gewone dierenarts. Maak een afspraak op één van onze locaties.

€10 korting geven én ontvangen?

Vriendenkorting

Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert - de beste dierenzorg in de regio

De dierenartsen van Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert staan voor hoge kwaliteit. We bieden deze kwaliteit door te werken met het Sterkliniek kwaliteitssysteem. Dit systeem is ingericht op het dat we onze zorg blijven verbeteren bijvoorbeeld door nascholing te volgen en kennis uit te wisselen met andere klinieken. Zo krijgt uw dier de beste zorg die hij of zij verdient.

Meer dan een gewone dierenarts

Vanuit onze locaties in Strijen en Oud-Beijerland helpt een team van toegewijde dierenartsen en paraveterinairen uw dier. Ook u kunt bij hen terecht voor advies en vragen over de zorg van uw huisdier.

U kunt bij ons terecht van algemene zorg tot zorg waar meer kennis en ervaring voor nodig is. Denk aan zorg op het gebied van orthopedie, tandheelkunde, chirurgie en oncologie.

Lees ook: expertises

€10 korting geven én ontvangen?

Vriendenkorting

Samenwerking in de regio

Behalve de twee locaties van Sterkliniek Dierenartsen Stroowaert, kunt u ook terecht bij Sterkliniek Barendrecht. Onderling werken wij met onze teams samen om uw dier te helpen met de juiste en beste zorg. 

Sterkliniek Barendrecht

Je vindt Stroowaert ook op Facebook: